Hey, ik ben jef.

1.jpg

Wie ik? Ik ben gewoon een gast met een camera en een passie voor zoete beelden.

Raar genoeg heb ik geen diploma in fotografie, maar een bachelordiploma in handelswetenschappen. Niet te zeggen dat ik er spijt van heb, want het heeft me veel nieuwe vriendschappen, kennis en individuele groei opgeleverd. Bovendien was het tijdens mijn opleiding, via zelfstudie, dat ik mijn fascinatie voor fotografie en videografie heb leren ontdekken. Ik kan je niet genoeg vertellen hoe leuk het is om een creatieve uitlaatklep te hebben!

 

Hoewel ik regelmatig de vraag krijg: ''Hé Jef, je bent een creatief type, waarom ben je niet naar een school voor beeldende kunst/fotografie gegaan?''. Mensen hebben de neiging zichzelf en anderen in bepaalde dozen te steken. Het is niet omdat iemand op een businessschool zit, dat hij/zij daarom niet goed in of enthousiast kan zijn over andere dingen, toch? Het is mijn mening dat we geweldig kunnen zijn in meerdere dingen als we een beetje uit onze comfortzone durven stappen en dingen uitproberen. Trouwens, denk ik dat er in ieder van ons een kleine kunstenaar schuilt. ;)

Oké, ik stop hier met de filosofische tierelantijnen. Als ik niet op fotoshoots of video-opnames ben kan je me, in de fitness vinden voor de 'Gainz', thuis zien kijken naar mijn zoveelste rerun van mijn favoriete sitcoms (Community, HIMYM, Friends, The Office...), zien kijken naar YouTube-video's voor mode-inspiratie (ik ben gek op stylish outfits), squash of tennis (mijn serve is echt !@#&) zien spelen, of een rougeke zien drinken met de maatjes.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus als je een keer wilt rondhangen, geef me maar een seintje!

Mijn Aanpak

Portretfotografie

Ik vind het geweldig om hier creatief bezig te zijn door verschillende cameraperspectieven, props, leading lines en thema's te gebruiken. Het is ook gewoon iets leuks waarover we kunnen overleggen onder het genot van een kopje koffie (of digitaal met Covid en al...). In ieder geval kun je me hier jouw ideeen vertellen of vragen naar het mijne. We kunnen het hebben over het thema, de locatie, jouw 'goede kant', de outfits etc. We kunnen gewoon samen brainstormen tot we de perfecte fit voor je hebben.

Productfotografie

Ik zoek graag naar achtergronden met texturen en complementaire attributen die gevoel en verhaal toevoegen aan uw product. We kunnen praten over uw wensen en behoeften voor deze foto's, zodat ik er zeker van kan zijn dat ik geweldige productfoto's krijg voor uw branding.

Videografie

Ik zal een storyboard maken met bijbehorende bewegingen/overgangen op basis van het type video dat je nodig hebt. Handheld- en Gimbal-shots, afhankelijk van het type scène dat gefilmd moet worden. Laten we wat B-roll magie maken!

Am Rhein-58.jpg